kennel@tassuvaaran.fi +358 44 2595733 (Kaisa) +358 40 5412528 (Timo)

Pentuja

Pentuja varattavissa

Tassuvaaran pentuja on seuraavan kerran suunnitteilla kesällä 2023.

Mikäli olet kiinnostunut urospennusta sijoitukseen (mahdollisesti myös aiemmin), niin ota yhteyttä.

 

Tassuvaaran pentu sinulle?

Jos hankit meiltä pennun:
- Pennun vanhemmat ovat rodunomaisia, luonteeltaan hyviä ja terveystutkittuja. Yhdistelmällä on matala sukusiitosprosentti.
- Emo ja pennut ovat huolella hoidettuja, laadukkaasti ruokittuja, sosialistettuja, totutettuja eri ympäristöihin ja tilanteisiin. Pennut kasvavat kodissamme.
- Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä ja useampaan kertaan madotettuina vähintään 8 viikkoa vanhana.
- Saat kasvattajan tuen koiran koko elämän ajaksi. Neuvomme tarvittaessa alkuun trimmauksessa, koulutuksessa, harrastamisessa, näyttelyissä tai kilpailemisessa parhaamme mukaan.
- Pentueillemme toteutetaan Bio Sensor- käsittelyä. Pentujen käsittelyllä varhaisessa iässä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia koiran myöhempään stressinsietokykyyn ja hermorakenteeseen. Samalla sosiaalistetaan pentua ympäristöön ja ihmisiin.
- Liitämme sinut halutessasi Pumit ry:n pentujäseneksi ja kennelimme WhatsApp-ryhmään.
- Olemme sitoutuneet Kennelliiton kasvattasitoumukseen ja rotuyhdistyksen suosituksiin.

Mitä toivomme sinulta:
- olet perehtynyt rotuun ennen koiran hankkimista ja elämäntilanteesi on koiran hankintaan sopiva. Tiedostat että pentu ja sen kouluttaminen vaatii resursseja.
- koira on sinulle ensisijaisesti perheenjäsen, toivomme tulevilta omistajilta aktiivista elämäntapaa ja mahdollista kiinnostusta koiraharrastuksiin.
- jos olet kiinnostunut pennuista, kerro jotain itsestäsi, miksi juuri tämä rotu ja mitä olet suunnitellut tulevan koirasi varalle. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
- Pennun varaamisen edellytyksenä pidämme tapaamista henkilökohtaisesti ja samalla sinulla on mahdollisuus tutustua rotuun, meihin ja koiriimme. Lopulliset päätökset pentujen kodeista teemme kun olemme tavanneet kaikki pentujen tulevat kodit. Pennut ovat tällöin noin 5-6 viikkoa vanhoja.